Погоджено:
Затверджую:
Старший
майстер
Заступник директора
_________________ по НВЧ
____________В.П.Кушнір
ПЕРЕЛІК ЗАВДАНЬ ПРАКТИЧНОЇ ЧАСТИНИ КОНКУРСУ
ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ПО ПРОФЕСІЇ „ ЛАБОРАНТ ХІМІКО – БАКТЕРІОЛОГІЧНОГО
АНАЛІЗУ 2-ГО РОЗРЯДУ”
НА 2014 – 2015 Н.Р.
ЗАВДАННЯ І.
1. Відважити
22,5 г сипучого матеріалу ( цукру ).
2.
Приготувати 200 мл 10-%-ого розчину кухонної солі.
3. Відібрати
проби води і дати їй органолептичний аналіз.
ЗАВДАННЯ ІІ.
1. Відважити
18,5 г сипучого матеріалу ( кухонної солі ).
2.
Приготувати 250 мл 5-%-ого розчину цукру.
3. Відібрати
проби молока і дати йому органолептичний аналіз
ЗАВДАННЯ ІІІ.
1. Відважити
45,5 г рідини (води).
2.
Приготувати 1М. розчин кухонної солі
3. Відібрати
проби м’яса і дати йому органолептичний аналіз
ЗАВДАННЯ ІV.
1. Відважити
37,5 г рідини (олії).
2.
Приготувати 0,5М. розчин цукру
3. Відібрати
проби концентрованих кормів і дати їм органолептичний аналіз
ЗАВДАННЯ V.
1. Відважити
35,5 г кухонної солі.
2. Приготувати
1н. розчин кухонної солі
3. Відібрати
пробу меду і дати йому органолептичний аналіз
Розробив:
майстерв/н _______________
Демянчук Л.І.
Розглянуто на засіданні МК
Протокол № ____ від _______20__р.
Голова МК _________ О.В. Мовчан
ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ФАХОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ПО
ПРОФЕСІЇ „ЛАБОРАНТ ХІМІКО –
БАКТЕРІОЛОГІЧНОГО АНАЛІЗУ 2 – ГО РОЗРЯДУ”.
ГРУПА № 14
З ТЕОРЕТИЧНОГО ЗАВДАННЯ ЗАЙНЯЛИ:
1 МІСЦЕ –
Касянчук Вікторія – 36 балів
2 МІСЦЕ –
Щегоріна Тетяна - 31 балів
Федорчук Леся – 31 балів
3 МІСЦЕ –
Алексійчук Руслан – 27 балів
Гулей Руслана – 27 балів
З ПРАКТИЧОГО ЗАВДАННЯ:
1 МІСЦЕ
–- Касянчук Вікторія 50 балів
2 МІСЦЕ
––– Алексійчук Руслан 48 балів
3 МІСЦЕ
–– Федорчук Леся 46 балів
Загальна кількість балів за теоретичне і практичне
завдання:
1 місце –
Касянчук Вікторія 86 балів
2 місце -
Федорчук Леся – 77 балів
3 місце
- Алексійчук Руслан – 75 балів
|
Немає коментарів:
Дописати коментар