понеділок, 7 березня 2016 р.

Атестація Плужненського ПАЛ по прфесії лаборант ХБА ; оператор з ветеринарного обробітку тварин





Учні групи № 34  на атестації    по прфесії  лаборант ХБА 

Панчоха Володимир визначає  окиснюваність  у воді

Панчоха Володимир визначає  окиснюваність  у воді

                            
Щегорін Д . відбирає  молоко для  визначення 
 кислотності

Щегорін Д . відбирає  молоко для  визначення 
 кислотності





















Ступак А . визначає  хлориди  у воді
Щегорін Д визначає кислотність молока

Конченко Ю . визначає реакцію мяса на пероксидазу 
Конченко Ю проводить мікроскопування  


Ліскков М. проводить мікроскопування  відбитка мяса







Карпова І . готує  картопляний агар





Ковальський О . відбирає  зерно для аналізу



Олійник Ю . проводить зважування грунту

Кука В . проводить органолептичну оцінку  дріждів





Курачик М . проводить відбір повітря для аналізу



Буйницька Н . проводить реакцію риби  перексидазу 

Курачик М . поміщає чашки Петрі з повітрям в  термостат







Конченко Ю . визначає реакцію мяса на пероксидазу 


Дацюк С. визначає діастазне число меду

Дацюк С. визначає діастазне число меду

Ступак А .визначає  хлориди у воді

Ступак А .визначає  хлориди у воді






Буйницька Н . прибирає  робоче місце







Конченко Ю . визначає реакцію мяса на пероксидазу 


Лісков М.. прибирає  робоче місце





Ліскков М. проводить мікроскопування  відбитка мяс



Карпова І . готує картопляний агар





Ковальський О. проводить зважування зерна




Ковальський О. проводить зважування зерна



Ковальський О. поміщає  зерно в муфельну піч  для визначення вологості



Олійник Ю. поміщає  грунт в муфельну піч для визначення вологості

Буряков Ю . визначає окиснюваність води



Буряков Ю . визначає окиснюваність води



Хоменчук І .визначає нітрати у воді



Хоменчук І .визначає нітрати у воді



Славецька А .визначає  фальсифікацію меду



Славецька А .визначає  фальсифікацію меду







Станіславчук С. готує мясо - пептоний агар

Станіславчук С. готує мясо - пептоний агар






Чевердюк А . проводить посів мікроорганізмів на скошений агар

Чевердюк А . проводить посів мікроорганізмів на скошений агар










Станевич  Ю . готує рибний агар

Станевич Ю . готує рибний агар

Мусійчук С . визначає мікрофлору в грунті

Мусійчук С . визначає мікрофлору в грунті

Касьянчук Ю .визначає суху речовину в кормах


Касьянчук Ю .визначає суху речовину в кормах



Родзен В. визначає нітрити у воді

Якмчук В. проводить мікроскопування 

Якмчук В. проводить мікроскопування



Станіславчук С. готує мясо - пептоний агар

Станіславчук С. готує мясо - пептоний агар



Кука В . проводить органолептичну оцінку  дріждів

Оліярник М. визначає забрудненість молока

Оліярник М. визначає забрудненість молока

1 коментар: