![]() |
Учні групи № 34 на атестації по прфесії лаборант ХБА |
![]() |
Панчоха Володимир визначає окиснюваність у воді |
![]() |
Панчоха Володимир визначає окиснюваність у воді |
![]() |
Щегорін Д . відбирає молоко для визначення кислотності |
![]() | |
|
![]() |
Ступак А . визначає хлориди у воді |
![]() |
Щегорін Д визначає кислотність молока |
![]() |
Конченко Ю . визначає реакцію мяса на пероксидазу |
![]() |
Конченко Ю проводить мікроскопування |
![]() |
Ліскков М. проводить мікроскопування відбитка мяса |
![]() |
Карпова І . готує картопляний агар |
![]() |
Ковальський О . відбирає зерно для аналізу |
![]() |
Олійник Ю . проводить зважування грунту |
![]() |
Кука В . проводить органолептичну оцінку дріждів |
![]() |
Курачик М . проводить відбір повітря для аналізу |
![]() |
Буйницька Н . проводить реакцію риби перексидазу |
![]() |
Курачик М . поміщає чашки Петрі з повітрям в термостат |
![]() |
Конченко Ю . визначає реакцію мяса на пероксидазу |
![]() |
Дацюк С. визначає діастазне число меду |
![]() |
Дацюк С. визначає діастазне число меду |
![]() |
Ступак А .визначає хлориди у воді |
![]() |
Ступак А .визначає хлориди у воді |
![]() |
Буйницька Н . прибирає робоче місце |
![]() |
Конченко Ю . визначає реакцію мяса на пероксидазу |
![]() |
Лісков М.. прибирає робоче місце |
![]() |
Ліскков М. проводить мікроскопування відбитка мяс |
![]() |
Карпова І . готує картопляний агар |
![]() |
Ковальський О. проводить зважування зерна |
![]() | |
|
![]() | |
|
![]() |
Олійник Ю. поміщає грунт в муфельну піч для визначення вологості |
![]() |
Буряков Ю . визначає окиснюваність води |
![]() |
Буряков Ю . визначає окиснюваність води |
![]() |
Хоменчук І .визначає нітрати у воді |
![]() |
Хоменчук І .визначає нітрати у воді |
![]() |
Славецька А .визначає фальсифікацію меду |
![]() |
Славецька А .визначає фальсифікацію меду |
![]() |
Станіславчук С. готує мясо - пептоний агар |
![]() |
Станіславчук С. готує мясо - пептоний агар |
![]() |
Чевердюк А . проводить посів мікроорганізмів на скошений агар |
![]() |
Чевердюк А . проводить посів мікроорганізмів на скошений агар |
![]() |
Станевич Ю . готує рибний агар |
![]() |
Станевич Ю . готує рибний агар |
![]() |
Мусійчук С . визначає мікрофлору в грунті |
![]() |
Мусійчук С . визначає мікрофлору в грунті |
![]() | |
|
![]() |
Касьянчук Ю .визначає суху речовину в кормах |
![]() |
Родзен В. визначає нітрити у воді |
![]() |
Якмчук В. проводить мікроскопування |
![]() |
Якмчук В. проводить мікроскопування |
![]() |
Станіславчук С. готує мясо - пептоний агар |
![]() |
Станіславчук С. готує мясо - пептоний агар |
![]() |
Кука В . проводить органолептичну оцінку дріждів |
![]() |
Оліярник М. визначає забрудненість молока |
![]() |
Оліярник М. визначає забрудненість молока |
Casino News: Vegas, Nevada - KTNV
ВідповістиВидалитиThe MGM National Harbor is 진주 출장마사지 home to a 원주 출장샵 variety of slot and table 동해 출장안마 games. In addition 보령 출장안마 to slots and table games, MGM also features 의왕 출장샵 two entertainment